Koupit vstupenku

Shadow
Slider

Nákupem vstupenky „Travel Time“ s 20% slevou obdržíte voucher s unikátním kódem, který následně uplatníte za vstupenku stejné kategorie ve vámi vybraném městě a termínu na kteroukoliv naši akci a to až do 31.12.2022.

Shadow
Slider

Vouchery je pro zajištění volného místa nutné uplatnit alespoň 30 dnů před vámi vybranou akcí na info@californiadreams.cz, a nebo kdykoliv použitím kódu při nákupu.

 

Na každé naší akci vás čeká nespoutaná všeodhalující vášnivá show plná svalů z oceli za doprovodu známých songů, která díky novému profesionálnímu choreografovi navždy změní vaše vnímání dokonalosti.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Těšit se můžete na více než dvouhodinový program, kde uvidíte námořníky ochotné pro vás zemřít, hasiče vrhající se do plamenů vášně, nebo důkladnou policejní prohlídku a mnoho dalších vystoupení.

Nepřeberné množství uniforem a kostýmů na vypracovaných mužských tělech vás dostane do varu, především v tom okamžiku, kdy dopadnou na zem.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Standard
Základní vstupenka.
1 000
Exclusive
Sezení v prvních řadách, welcome drink.
1 300
Festive
2x Exlusive vstupenka, sezení v prvních řadách vedle sebe, welcome drink.
2 200